Ticari Elektronik İleti Açık Rıza Metni Ve Beyanı

Kişisel verileriniz iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, ürün veya hizmetlerin pazarlanması amacıyla Global IT tarafından işlenmektedir. Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin ayrıntılı bilgiye web sitesi ziyaretçileri için aydınlatma metnininden erişebilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması

Ticari Elektronik İleti Açık Rıza Metni Ve Beyanı

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre sizinle ilgili bazı kişisel verilerin, veri sorumlusu olan Global IT Bilişim Hizmetleri A.Ş (Global IT) tarafından sizi ürün veya hizmetlere ilişkin kampanya, duyuru ve indirimlerden haberdar edebilmek amacıyla iletiler gönderebilmek için açık rızanız gerekmektedir.

Bu kapsamda ad, soyad, e-posta adresi, telefon numarası ve iletişim izni bilgileriniz; iletişim faaliyetlerinin, ürün ve hizmetlerin pazarlama süreçlerinin, pazarlama analiz çalışmalarının ve saklama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla, açık rızanıza istinaden işlenecektir. Ayrıca tarafınıza ileti gönderebilmek amacıyla ileti bilgileriniz ileti gönderimi alanında hizmet veren tedarikçilerimiz ve İleti Yönetim Sistemi A.Ş. (İYS) ile paylaşılmaktadır.

Bu rızayı vermekle verdiğiniz iznin 6563 sayılı Kanun kapsamında ticari elektronik ileti alımına ilişkin bir onayı içerdiğini ve rızanızı her zaman geri alabileceğinizi bildiğinizi beyan edersiniz. İletişim izninizi her zaman geri alabilirsiniz. Elektronik ticari ileti yönetmeliğindeki onaylara ilişkin istisnalar saklıdır.

Bizimle İletişime Geçin

Dijital dönüşüm gerçekleştiren kurumların yeniden yapılanma süreçlerinde, onlara seçim özgürlüğü tanıyor; kurumların kendine has iş yapış biçimlerine uyum sağlıyor, kurumsal iş ve iletişim süreçlerinin verimliliğini artırıyoruz.

    Top